Λογότυπο Gynaikomastia Com

Κόστος Επέμβασης

Facebook
Twitter
LinkedIn
Κόστος επέμβασης γυναικομαστίας
Μάθετε το ακριβές κόστος της επέμβασης της γυναικομαστίας

Συχνά όταν ακούμε για πλαστικές επεμβάσεις στο μυαλό μας έρχονται υπέρογκα ποσά που αφορούν όχι μόνο την επέμβαση αλλά και τα φάρμακα και τα έξοδα νοσηλείας. Εμείς έχουμε φροντίσει να καταρρίψουμε αυτήν την επικρατούσα άποψη προσφέροντας ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές στις πλαστικές επεμβάσεις τις οποίες πραγματοποιούμε.

Το μικρό κόστος έγκειται στην τεχνική που χρησιμοποιεί η πολύπειρη χειρουργική ομάδα μας η οποία μειώνει την τελική τιμή της επέμβασης ενώ παράλληλα αυξάνει κατακόρυφα την ασφάλεια του ασθενή.

Βασιζόμενοι στην προσέγγιση της Χειρουργικής Ελάχιστης Επεμβατικότητας ειδικά στο τομέα της αναισθησίας χρησιμοποιούμε μεθόδους που προσφέρουν αναλγησία σε εκτεταμένες περιοχές χωρίς όμως να επηρεάζονται τα ζωτικά όργανα. Η τεχνική Tumescent προσφέρει μέγιστη ασφάλεια και ένα αναίμακτο χειρουργείο. Με την ατραυματική κάνουλα που χρησιμοποιούμε για την αφαίρεση του μαζικού ιστού δεν υπάρχουν ουλές και τραύματα τα οποία μπορούν να απαιτήσουν περαιτέρω νοσηλεία (άρα και παραπάνω έξοδα). Ο ασθενής δεν χρειάζεται να παραμείνει πάνω από μία ώρα μετά την επέμβαση και μπορεί να επανέλθει στις καθημερινές δραστηριότητές του εντός 48ώρου.

Άλλος ένας λόγος που έχουμε καταφέρει να παρέχουμε οικονομικά πακέτα με πολύ χαμηλό κόστος είναι η απουσία της ολικής νάρκωσης. Η μέθοδος της Υπνοχάλασης που χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια είναι ασφαλέστερη έναντι της κλασικής μεθόδου και πιο οικονομική. Σε αυτή τη περίπτωση ο ασθενής βιώνει ευχάριστα όλη τη διαδικασία της επέμβασης, έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας με τον ιατρό, τα ζωτικά του όργανα δεν επηρεάζονται όπως συμβαίνει με την κλασική μέθοδο ενώ παράλληλα η τιμή της επέμβασης παραμένει χαμηλή.

Όπως γίνεται κατανοητό μια οικονομική επέμβαση μπορεί να εμπεριέχει και το μεγαλύτερο δείκτη ασφάλειας όταν χρησιμοποιούνται οι σωστές τεχνικές από τους καλύτερα καταρτισμένους χειρουργούς.

Στις χειρουργικές επεμβάσεις είναι γνωστό πως είναι αδύνατο να προβλεφθεί το τελικό κόστος των ιατρικών υπηρεσιών ακόμα και όταν προσφέρονται σε πακέτο. Διάφορα κόστη μπορούν να προκύψουν απρόσμενα όπως περαιτέρω νοσηλεία, φάρμακα κλπ. Εμείς σας εγγυόμαστε την κάλυψη αυτών των εξόδων με επεμβάσεις όπου χρησιμοποιούμε τοπική Tumescent – Υπνοχάλαση (εξαιρούνται μόνο τα άτομα με χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας).

Στο Gynaikomastia.Com έχετε τη δυνατότητα να μάθετε για το ακριβές κόστος της επέμβασης κατά της γυναικομαστίας, ανάλογα της περίπτωσης!

Συχνές ερωτήσεις

Είναι ακριβή η επέμβαση για την αντιμετώπιση της γυναικομαστίας;

Το κόστος της επέμβασης κατά της γυναικομαστίας είναι ασυναγώνιστα χαμηλό και προσιτό σε όλους όταν πραγματοποιείται αναίμακτη μέθοδος με υπνοχάλαση και χωρίς έξοδα νοσηλείας.

Πόσο κοστίζει η επέμβαση για τη διόρθωση της γυναικομαστίας;

Το κόστος της χειρουργικής επέμβασης κατά της γυναικομαστίας κυμαίνεται μεταξύ 1000 έως 4000 ευρώ (για τα ελληνικά δεδομένα) και εξαρτάται από το είδος γυναικομαστίας, το στάδιο του προβλήματος, την κατάσταση του ασθενή, το κόστος της κλινικής (παροχών, αναλώσιμων) καθώς και την αμοιβή του αναισθησιολόγου και πλαστικού χειρουργού.

Πού έγκειται το χαμηλό κόστος της χειρουργικής επέμβασης για τη θεραπεία της γυναικομαστίας;

Η σύγχρονη μέθοδος της Χειρουργικής Ελάχιστης Επεμβατικότητας εξασφαλίζει ένα αναίμακτο και ασφαλές χειρουργείο όπου ο χρόνος ανάρρωσης και παραμονής στο νοσοκομείο μειώνεται στη μία μόλις ώρα μετά την επέμβαση, γεγονός που μειώνει και το κόστος νοσηλείας.

Το χαμηλό κόστος της επέμβασης υπονομεύει την ασφάλεια του ασθενούς;

Καθόλου, καθώς οι σύγχρονες αυτές χειρουργικές τεχνικές είναι ακόμη πιο ασφαλείς από τις κλασικές.

Οι χαμηλές τιμές του χειρουργείου ισχύουν για όλους τους ασθενείς;

Καλύπτουμε όλα τα έξοδα από φάρμακα και νοσήλια που μπορεί να προκύψουν σε όλες τις περιπτώσεις όπου χρησιμοποιούμε τις σύγχρονες μεθόδους μας. Εξαιρούνται μόνο οι ασθενείς με πολύ σοβαρά και χρόνια νοσήματα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Σχετικές πληροφορίες
Η ιατρική μας ομάδα εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια με απόλυτη επιτυχία μια νέα βελτιωμένη μέθοδο πλαστικής χειρουργικής για την αποτελεσματική και ασφαλή καταπολέμηση της γυναικομαστίας ...
Εφαρμόζοντας στην πράξη την προσέγγιση της Χειρουργικής Ελάχιστης Επεμβατικότητας εξελίσσουμε συνεχώς τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε στις πλαστικές επεμβάσεις όχι μόνο για την απαλλαγή από τη γυναικομαστία αλλά και για ...
Η γυναικομαστία αφορά τη διόγκωση των μαστών του αρσενικού φύλου και είναι μια πάθηση που απαντάται αρκετά συχνά. Οι αιτίες εμφάνισης της γυναικομαστίας είναι ποικίλες και είναι δυνατό να εμφανιστεί κατά ...